Dl.-Dj.: 9:00/13:30h - 15:00/18:00h Dv: 9:00-15:00h         Suport online

Seguretat i Telecomunicacions

Una altra de les nostres aliances de networking és amb NAS seguretat, amb la qual hem estat col·laborant durant més de 15 anys per oferir als nostres clients solucions de seguretat professional.

Videovigilància

Sistemes de videovigilància amb possibilitat de connexió a CRA (receptor central d’alarmes). Els sistemes de videovigilància permeten veure les càmeres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc i en cas d’incidència la CRA Visualitza les imatges i permet un rendiment més ràpid i eficient per la policia.

Control d’accessos

La funció principal d’aquest sistema és la de complir amb la Llei de control de temps obligatòria que entra en vigor el 12 de maig de 2019. Totes les empreses han de tenir un rècord d’hores realitzades pels treballadors en la seva jornada laboral i mantenir aquestes dades durant 4 anys. Disposem de terminals que s’adapten a tot tipus de tecnologia: proximitat, banda magnètica, mans lliures, Biomètrics o altres.

Sistema de detencción contra incendis

Un dels grans perills que tenim en una PIME són els incendis, les pèrdues són incalculables, per la qual cosa tenir un bon sistema de detecció d’incendis és fonamental. Implementem sistemes de protecció contra incendis.

Manteniment

Aquest sistema permet la detecció d’intrusions en instal·lacions perimetrals a través de les imatges de les càmeres CCTV. Permet l’enregistrament continu o d’esdeveniments i l’accés remot en temps real a les seves càmeres a través d’Internet.

Per què no funciona?

Reiniciï, i si tot segueix igual, contacti amb nosaltres. Podem ajudar-lo.

New Field