Dl.-Dj.: 9:00/13:30h - 15:00/18:00h Dv: 9:00-15:00h         Suport online

Serveis informàtics

Manteniment

Servei orientat a PIMES, per garantir la seguretat, optimitzar recursos, resoldre incidències, prevenir problemes, en còmodes quotes mensuals (excepte per emergències).

Pla personalitzat i adaptat a les teves necessitats, flexibilitat, per a més informació Contacta’ns.

Bossa d’hores

Permet a la seva empresa controlar la despesa informàtica, perquè en tot moment té coneixement de les hores consumides. Sense quotes mensuals, només pagues a l’hora de d’adquirir el paquet corresponent.
El servei es carregarà per paquet d’hora, que es descomptarà del temps emprat per a la resolució de cada sinistre. Un resum del treball realitzat es donarà després de cada intervenció, detallant els temps emprats.
AMB AQUESTA MODALITAT POTS ESTALVIAR més d’un 25% DE LA TARIFA STANDARD

Bonificacions de 10, 25, 50 o 100 hores.

Outsourcing

L’externalització informàtica consisteix a subcontractar una part dels seus serveis a una empresa especialitzada, és una pràctica cada vegada més comuna; Representa estalvis per a empreses amb la seguretat d’estar en mans d’experts en Outsourcing informàtic.
Externalitzar el Departament informàtic permet a la seva empresa centrar-se en la seva activitat. Ens encarreguem de gestionar la infraestructura tecnològica de la seva empresa. Experiència i qualitat. Reduir costos.

AVANTATGES DE L’OUTSOURCING INFORMÀTIC: 

  • Reduir costos.
  • Estalviï temps.
  • Comptarà amb especialistes qualificats i en constant formació.
  • Gestioneu els vostres recursos de manera més efectiva.

Cloud

Cloud Computing és un conjunt de principis i enfocaments que permeten la provisió d’infraestructura d’informació, serveis, plataformes i aplicacions (procedents del núvol). Col·laborem amb els millors pagaments del mercat.

Backup online: fins que no passi, no som conscients de les implicacions d’una pèrdua de dades per a una empresa.
Bases de dades, projectes, documentació tècnica, comptabilitat, etc… La pèrdua d’aquesta informació, en el millor dels casos suposarà una pèrdua d’imatge a clients o proveïdors, en el pitjor d’ells pot paralitzar totalment l’activitat i podria ser veritablement tràgic.
Els nostres clients estan segurs de saber que la seva informació és monitoritzada i protegida amb els més estrictes criteris de seguretat.

Ticketing

Els clients que tinguin un contracte de manteniment o pack d’hores amb Jovitec podran accedir gratuïtament al nostre sistema de ticketing per la seva empresa.

Gràcies a això es realitza la comunicació de les incidències i el control de la mateixa, directament amb el departament tècnic de Jovitec, a través de tiquets.

En tot moment es pot veure la situació en què es troben les incidències: obertes, en procés, en espera o en acabar, i disposar d’un expedient històric de les mateixes.

Pots contactar amb el nostre Departament de vendes per sol·licitar més informació.

Per què no funciona?

Reiniciï, i si tot segueix igual, contacti amb nosaltres. Podem ajudar-lo.

New Field